ایجاد روابط در محل کار (هشت گام ضروری)
۸ گام ضروری برای ایجاد روابط در محل کار
ایجاد روابط مثبت در محل کار بخشی جدایی ناپذیر از حرفه شما است و می تواند به میزان قابل توجهی رضایت شما را در محل کار افزایش دهد. ایجاد روابط با همکارانتان ممکن است کمی زمان و تلاش نیاز داشته باشد، اما می تواند بهره وری کل تیم شما را افزایش دهد و محل کار را برای همه سرگرم کننده کند. راه های زیادی برای رسیدن به آن وجود دارد، از جمله درک نیازهای عاطفی همکارانتان. در این مقاله، ما هشت مرحله برای ایجاد روابط در محل کار را فهرست می کنیم، بررسی می کنیم که چرا مهم است که همکاران خود را به خوبی بشناسید و عناصر ضروری هر رابطه کاری سالم را توضیح دهیم.
۸ گام برای ایجاد روابط در محل کار
در اینجا هشت مرحله مهم وجود دارد که در صورت ایجاد روابط در محل کار باید در نظر بگیرید:
۱٫ خودتان را بشناسید
شناخت خود گام مهمی در ایجاد روابط خوب در محل کار است زیرا به شما امکان می دهد به چیزهایی در مورد خود توجه کنید که می توانید برای بهبود آنها تلاش کنید. این ممکن است شامل نقاط ضعفی باشد که گاهی برقراری ارتباط با دیگران را دشوار می کند. همچنین مهم است که نقاط قوت خود را ارزیابی کنید تا بدانید چه چیزهای مثبتی می توانید به محل کار بیاورید.
۲٫ خودتان را معرفی کنید
اگر کار جدیدی را شروع میکنید و میخواهید مطمئن شوید که همکاران جدیدتان فرصتی برای آشنایی با شما دارند، حتماً در هفته اول در شرکت خود را یکی یکی به آنها معرفی کنید. انجام این کار نشانه باز بودن است. همچنین میتواند خود را به عنوان یک استخدامکننده جدید درگیر و هیجانانگیز قرار دهد که مایل است برای درک بهتر فرهنگ کاری خود تلاش کند.
۳٫ زمانی را برای توسعه روابط برنامه ریزی کنید
اگر در یک محیط شلوغ کار می کنید، برنامه ریزی زمانی برای توسعه روابط با همکاران ممکن است ایده خوبی باشد. گاهی اوقات، داشتن حتی ۱۰ دقیقه برای صحبت با یکدیگر و به اشتراک گذاشتن بهروزرسانیهای مهم در مورد زندگیتان، میتواند به دیگران بفهماند که به آنها اهمیت میدهید. به عنوان مثال، می توانید پیشنهاد دهید که تیم شما یک روز در هفته برای صرف ناهار با هم بیرون برود. این تکنیک ممکن است بسیار خوب عمل کند همچنین اگر چندین استخدام جدید در شرکت وجود داشته باشد که می خواهید با آنها آشنا شوید.
۴٫ سوال بپرسید
پرسیدن سوالاتی در مورد زندگی همکارانتان ممکن است به شما کمک کند تا آنها را بشناسید و آنها را بهتر درک کنید. این یک عنصر مهم در ایجاد روابط است زیرا به طرف مقابل نشان می دهد که شما واقعاً علاقه مند هستید که با او تماس بگیرید و نظر او را بدانید. هنگام پاسخ دادن و پرسیدن سؤالات بعدی، حتماً گوش دادن فعال را تمرین کنید. این می تواند مکالمات را معنادارتر کند و به همکارتان نشان دهد که اگر نیاز به گوش دادن به کسی دارد، در کنار آنها هستید.
۵٫ کمک خود را ارائه دهید
برداشتن باری از دوش همکار هنگامی که با یک کار درگیر هستند، راهی عالی برای ایجاد یک رابطه کاری سالم است. اگر متوجه شدید که فردی از تیم شما در حال مبارزه است یا به نظر می رسد بیش از حد کار کرده است، حتماً از او در این مورد بپرسید و به او بگویید که مایل به کمک هستید. حتی اگر صلاحیت انجام وظایف آنها را ندارید، می توانید زمان یا کمک خود را به آنها ارائه دهید. این می تواند به شما کمک کند اعتماد ایجاد کنید و خود را به عنوان یک همکار فعال که آماده برداشتن گامی اضافی برای حمایت از دیگران است، قرار دهید.
۶٫ کمک بخواهید
به طور معمول، یک رابطه سالم شامل ارائه کمک و درخواست کمک در صورت نیاز است. اگر شما با مشکلی دست و پنجه نرم می کنید، از کسی از بخش خود بخواهید که به شما کمک کند. به این ترتیب شانس بیشتری برای گذراندن زمان با هم و آشنایی با آنها دارید. گوش دادن به توصیه های آنها و استفاده از آنها برای غلبه بر مشکلات در محل کار نیز ممکن است به آنها نشان دهد که از کمک آنها قدردانی می کنید و نقاط قوت آنها را می شناسید.
۷٫ سپاسگزاری کنید
نشان دادن قدردانی ممکن است به اشکال مختلف باشد. این ممکن است شامل ارسال یک ایمیل تشکر سریع برای آنها باشد. قدردانی روابط را تقویت می کند زیرا نشانه احترام است و به طرف مقابل نشان می دهد که شما واقعاً به سلامت او اهمیت می دهید.
۸٫ نیازهای همکاران خود را درک کنید
برای نشان دادن ابتکار عمل در شناخت یک همکار، می توانید سعی کنید نیازهای عاطفی او را درک کنید. این ممکن است شامل مزاحم نکردن آنها در یک زمان معین از روز یا فقط پرسیدن سؤال در بعدازظهر از آنها باشد که مهمترین وظایف آنها تمام شده است. به یاد داشته باشید که هر کسی برنامه کاری ایده آل خود را دارد. به عنوان مثال، برخی از افراد ممکن است کار در یک محیط پویا را ترجیح دهند، در حالی که برخی دیگر هنگام کار مستقل بیشترین خلاقیت را دارند و می توانند حواس پرتی را از بین ببرند.
عناصر ضروری یک رابطه خوب
برای درک بهتر همکاران خود، این فهرست از عناصر ضروری را که یک رابطه سالم را تشکیل می دهند مرور کنید:
اعتماد کنید
کارمندانی که میتوانند در موقعیتهای روزمره به همکاران خود تکیه کنند، معمولاً در محل کار استرس کمتری دارند و ریسکهای حرفهای هوشمندانهتری میپذیرند. این به این دلیل است که اعتماد به همکاران باعث میشود که بیان خود برای آنها راحتتر باشد. به طور مشابه، اگر دوست دارید در محل کار روابط بهتری ایجاد کنید، حتما به همکاران خود ثابت کنید که فرد قابل اعتمادی هستید که می توانند در شرایط سخت به او تکیه کنند.
پذیرش – پذیرفته شدن
یکی دیگر از عناصر مهم یک رابطه کاری موفق، پذیرش است. اگر همکارانتان را همانطور که هستند، با تمام نقاط قوت و ضعفشان بپذیرید، برای آنها راحت تر می شود که نظرات خود را با شما در میان بگذارند. به یاد داشته باشید که پذیرش دیگران نیز به معنای موافقت با مخالفت است. به عبارت دیگر، این در مورد حمایت از یکدیگر بدون توجه به هر چیزی است و درک اینکه چگونه تفاوت های بین شما می تواند رابطه کاری شما را موفق تر کند.
ارتباط باز
برقراری ارتباط آشکار با همکارانتان می تواند به شما کمک کند تا به سرعت به مسائلی که شما را آزار می دهد رسیدگی کنید و قبل از ایجاد موقعیت های استرس زا آنها را حل کنید. این یک عنصر ضروری یک رابطه سالم است زیرا باعث می شود دیدگاه طرف مقابل را درک کنید. برای پرورش ارتباطات باز، حتماً سؤال بپرسید و همکاران خود را بهتر بشناسید.
کار گروهی
مهارت های کار تیمی بخش اساسی روابط خوب در محل کار است زیرا به سازماندهی کار تیم شما و ارائه پروژه های موفق کمک می کند. افرادی که در یک تیم به خوبی کار می کنند، معمولا مشتاق تر برای کمک به همکاران خود هستند. این ممکن است شامل حمایت از آنها در هنگام گرفتن تصمیمات شغلی مهم یا دور هم جمع شدن برای یافتن راه حل خلاقانه برای یک مشکل مرتبط با کار باشد. اگر همکاران شما بدانند که شما آماده کمک به آنها هستید، احتمالاً از ایده های شما حمایت خواهند کرد.