۱۰ فعالیت غیر آکادمیک که به شما در رسیدن به شغل کمک می کند

۱۰ فعالیت غیر آکادمیک که به شما در رسیدن به شغل کمک می کند

افرادی که در اوایل تجربه دانشگاه خود با فعالیت های خارج از برنامه درسی درگیر می شوند ، برای کارفرمایان آینده نگر جذاب هستند.

اما چه نوع فعالیت هایی وجود دارد که وجود دارد و کدام نوع آن مهارت های قابل انتقال را توسعه می دهد ، و این باعث می شود شما برای یک کارفرمای آینده مفید واقع شوید؟

  1. خدمات داوطلبانه کار / انجمن: از داوطلب شدن در یک فروشگاه خیریه محلی تا کار در خانه سالمندان ، کمک به دیگران در وقت خود ، نشانگر این است که ضمن بازگشت به جامعه محلی ، تجربه کاری خود را کسب می کنید. هر دوی اینها به شما کمک می کنند تا یک بار مراجعه کرده و برای تقاضای آن سمت های دانشگاهی متقاضی شوید.
  2. دولت / بدنه دانشجویی: درگیر شدن در امور دانشجویی می تواند برای زندگی در دانشگاه مهم باشد. در مورد انتخاب شدن به کمیته دانشجویی یا نمایندگی هیئت دانشجویی به عنوان نماینده دانشگاهی چطور؟ علاقه به امور دانشگاهی علاقه خود را به آینده حرفه ای نشان می دهد.
  3. سازماندهی رویداد: غالباً امکانات و فرصت هایی برای برگزاری رویدادها وجود دارد ، چه این باشد که یک پخت و پز کوچک برای جمع آوری پول یا یک رویداد نوار پردیس استفاده کنید. این مهارت های نمایش سازمانی ، مدیریت زمان و رهبری (اغلب تیمی برای کمک به اجرای این رویداد درگیر می شوند) و همچنین احساس موفقیت را به شما می دهند وقتی می بینید که این رویداد به نتیجه می رسد!
  4. ۴- ورزش: پیوستن به تیم ورزشی یا حتی مربیگری تیم محلی مدرسه شما می تواند مجموعه ای از مهارتهای قابل انتقال را از جمله روحیه رقابتی و کار تیمی فراهم کند. اگر به طور مستقیم درگیر نشوید ، می توانید با تماشای و یا جمع آوری کمک های مالی برای تیم دانشگاه خود فرصتی برای لذت بردن از ورزش داشته باشید!
  5. ۵- جامعه: جوامعی وجود دارند که دانشجویان بتوانند چیز جدیدی را امتحان کنند و با افراد جدید با منافع مشترک روبرو شوند. بسته به آنچه شما به دنبال آن هستید ، آنها می توانند در هر شکل مختلف از ورزش گرفته تا رقص یا جوامع دانشگاهی ظاهر شوند. با عضویت در شما ابتکار ، مهارتهای اجتماعی و از همه مهمتر دوست داشتن تفریح ​​را نشان می دهید!
  6. رسانه: رسانه دانشجویی روش خوبی برای شرکت در بخش سرگرم کننده دانشگاه است. مقاله دانشجویی یا ایستگاه رادیویی فقط دو روش برای شرکت در اخبار دانشجویی است که برای شما مهم است. همچنین ، ایجاد یک وبلاگ یا تعامل منظم در رسانه های اجتماعی هر دو نمایانگر یک فرد تعاملی و باهوش رسانه ای است.
  7. سرگرمی ها: هر فرد منحصر به فرد است و اغلب سرگرمی افراد همان چیزی است که باعث می شود آنها از هم جدا شوند. از چه نوع تفریحی لذت می برید؟ آیا استعدادی وجود دارد که باعث می شود شما ایستادگی کنید؟ این مواردی است که کارفرمایان به دنبال آن می گردند.
  8. ۸- شغل پاره وقت: و همچنین راهی برای کسب درآمد ، مشاغل پاره وقت می تواند تجربه کاری فوق العاده ای به شما بدهد. فایده دارد در اوایل دوران تحصیلات خود به فکر کردن در مورد این موضوع بپردازید. این همچنین می تواند در اشکال مختلفی باشد ، خواه در خرده فروشی ، داوطلبانه ، تبلیغات یا کمک به یک تجارت خانوادگی.
  9. تجارت / تصدی: بسیاری از دانشجویان در طول تحصیلات خود “شکاف در بازار” را نشان می دهند و با ایجاد فرصت شغلی کوچک ، براساس آن عمل می کنند. این کار برای کارفرمایان بسیار چشمگیر است زیرا این امر غریزه کارآفرینی را نشان می دهد و کسی که نمی ترسد از ایده های خود عمل کند تا آنها را به وقوع پیوندد.
  10. ۱۰- کارگاههای مرتبط با مهارت: اینها مهارتهایی است که با پیشرفت در بالا و فراتر از موضوعات اصلی شما ، در خارج از حرفه دانشگاهی شما ایجاد می شود. آیا کارگاههای مرتبط با اشتغال را برپا کرده اید یا در رویدادهای شبکه شرکت کرده اید؟ آیا برای یادگیری یک زبان جدید ، دوره کمک های اولیه یا کلاس های عصرانه گذرانده اید؟ همه اینها به پیشرفت مهارت اصلی شما کمک می کند. بخاطر داشته باشید که درگیری اولین قدم است ، اما هنگامی که در چند جلسه شرکت کرده اید ، پس چرا آن را یک قدم جلوتر نگرفته و موضع رهبری را به دست می گیرید. چنین مهارتهایی فرد کاملاً گرد و محکمی ایجاد می کند و باعث می شود تا برند شما از جایگاه خود خارج شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *